Статии филтрирани по дата: Февруари 2018 - Общински културен институт Музей за история на София
Понеделник, 19 Февруари 2018 00:00

ВАЛИДИРАНЕ НА ПОЩЕНСКА МАРКА

РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ ще бъде домакин на валидиране на пощенска марка. Тя ще бъде пусната в употреба като част от инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018“. Събитието ще се проведе на 20 февруари от 11.00 ч. във фоайето на музея на пл. „Бански“ 1.

Публикувана в Събития
Понеделник, 19 Февруари 2018 00:00

ЛЕКЦИЯ „В ЗОРАТА НА ТЪРГОВИЯТА“

РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ продължава цикъла от исторически лекции. На 22 февруари от 17:30 ч. проф. д.и.н. Иля Прокопов ще говори на тема „В зората на търговията: Първи прояви на размяна, пари, стоки и търговски стандарти.“

Публикувана в Събития
Четвъртък, 08 Февруари 2018 00:00

ВАКАНЦИЯ „ЗИМА В МУЗЕЯ“

РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ проведе образователна програма за деца по време на междусрочната ваканция  (3-6 февруари). Десетки ученици посетиха музея и участваха в практичните и теоритични занимания в рамките на събитието.

Публикувана в Събития
Понеделник, 05 Февруари 2018 00:00

ОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ

РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ беше посетен от Десислава Радева, съпруга на президента на България Румен Радев и Едгар Прека, съпруг на президента на Малта Мари Луиз Колейро Прека. Събитието бе част от индивидуалната съпружеска програма в рамките на официалното посещение малтийския държавен глава у нас.

Публикувана в Събития

Последвайте ни

Актуално

Ретро кафене

Нашите галерии

Книга за гости

qr code

Newsletter